PROFIL

PROFIL

Dansk Ridekompagni blev stiftet i  marts 2012 af Anna Vestergaard Spindler.   Dansk Ridekompagni er tidligere kendt som Stutteri Kirsebærgaarden beliggende i Hørsholm.


Mange har mødt  Anna Vestergaard Spindler i hendes tid som  bestyrelsesmedlem  i Dansk  P.R.E. Avlsforening (2003  til 2008). Her har hun været showkoordinator og racerepræsentant ved diverse arrangementer. I år 2008 stiftede hun Ibersik Equipage, der senere har skiftet navn til Iberisk Showteam, som er showhold bestående af Iberiske heste og deres ryttere.

   

Anna Vestergaard Spindler  har været tilknyttet en del stutterier og ridecentre landet over, steder som Stutteri Stasevang, Stald  Friheden og Frederikssund Ridecenter er blot nogle af dem.


Dansk Ridekompagni beskæftiger sig primært som avl af P.R.E. heste og ridning heraf. Vi har klare avlsmål, hvor hestens styrke, bevægelse og morfologi er i stor fokus.


Dansk Ridekompagni rejser ofte til Spanien, for at etablere ny og konstant opdateret viden om avlsretninger og blodlinjer. Efterhånden har Dansk Ridekompagni fået etableret en god stamme af betydningsfulde avlsheste.Dansk Ridekompagni

Anna Vestergaard

Dønnevældevej 34

3230 Græsted

Tlf. 27118116 / kontakt@danskridekompagni.dk

Nyheder

Netop hjemvendt for et vildt Dansk Morfologisk Championat med flere championattitler - se resultaterne her!


Vi ønsker den nye ejer af Fanfarron DRK tillykke, det er et helt perfekt match!

 

Vi siger stort tillykke til de nye ejere af Despierta Antoni, vi glæder os til at følge hende fremadrettet.


Vi ønsker stort tillykke til de nye ejere af Excelso DRK, og glæder os til at følge jer.


Hjemvendt efter et overvældende Dansk Morfologisk Championat - se resultaterne her!


DRK optrådte i Lorry - se afsnit!


DRK i lokalavisen - læs artiklen her!