HINGSTE

DENERO DRK 

Født: 8.8.2014

Forventet højde: 168 cm. 

Denero DRK er en hingst med det helt rette temperament og besider en enorm styrke.


Denero DRK er født hos Dansk Ridekompagni, men har de første år af hans liv været berygtet, som den "skrækkelige Olfert". Først da han gik ind i sit 4. år begyndte han og ændre sig til det bedre, han ville simpelthen arbejde! 

Idag er der ingen tvivl, Denero DRK er en fantastisk hingst med et fantastisk temperament - han elsker at gøre os alle sammen glade og det gør han dagligt!  


I år 2019 begyndte han sin ridekariere og allerede efter 3 måneder med rytter, deltog han til sit første stævne, hvilket han nød til fulde! 

Denero DRK har netop været til undervisning hos Rafael Soto Jr. og han er bestemt en stjerne på vej frem! 


Vi glæder os helt vild til at følge ham og hans rytter Isabella McEwan i deres vilde fremskridt! 

TORERO DE VARA III

Født: 24.1.2017

Forventet højde: 175 cm

I år 2019 besøgte vi VM - SICAB i Sevilla, hvor vi købte denne smukke 2 års hingst med hjem. Han avlet og opvokset hos

Yeguada hermanos vara munoz-casillas, som er en af Spaniens ældste stutterier der blev stiftet i år 1881. 


Hele familien blev fuldstændig og totalt forelsket i denne hingst, og heldigivis fik vi lov at købe ham. Han ankom til Danmark allerede en uge efter VM, og vi lærer ham lidt bedre at kende dag for dag! 


Vi glæder os til at se hvad han bliver for en! 

FAVORIT DRK

Født: 5.5.2015

Forventet højde: 170 cm

Favorit DRK er en hingst, som vi i Dansk Ridekompagni forventer os rigtig meget af. Han er kombinationen af vores første avlshingst og vores højtpræmieret avlshoppe, et ønske afkom i stutteriet. 


Favorit DRK blev valgt som værende publikums favorit i år 2016, og det er en titel vi i Dansk Ridekompagni, kun kan være enige i. Favorit DRK er vores favorit og vi glæder os til at vise ham frem! 


BALLESTO II

Født: 16.04.1999

Højde: 172 cm

Ballesto II har vist sit værd i både avlen og dressuren. Ballesto II er med sin størrelse og sine store prægtige bevægelser en helt igennem imponerende hingst.

Dressurmæssigt er Ballesto II fuldt uddannet og mester dressurens discipliner til fuldkommenhed. Ballesto II har derfor i mange år deltaget i et væld af shows og opvisninger rundt om i landet, både for Dansk P.R.E. Avlsforening og Iberisk Equipage. 


Ballesto II er især kendt for sit gode sind og temperament.


Desværre er Ballesto II ikke længere i blandt os, og idag har vi kun gode minder og skønne afkom efter ham, som vi hver dag glæder os over. Ballesto II startede drømmen om Dansk Ridekompagni, og han er den hingst, vi har bygget mange af vores avlsretninger efter. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes