HOPPER

GOLOSA CXIX

Golosa CXIX stammer fra et lille familiestutteriet Yeguada Antoni, som ved flere lejligheder har gjort sig bemærket, med at avle topheste som bl.a. har været præmieret på SICAB. 


Golosa CXIX er Championat hoppe i år 2016 og har fået 24 point på Roskilde Dyrskue. Hun er i den grad vores præmiehoppe. 

FLORA DRK

Flora DRK er resultatet af en kombination af to blodlinjer. På modersiden har Flora DRK Yeguada Antoni og på fadersiden har hun det berømte Paco Marti blod.


Flora DRK har til Damocha (DM) opnåede et resultat som Reserve Champion unghoppe og klassevinder i år 2019, herudover har hun fået 23 og 24 point på Roskilde Dyrskue. 


Flora DRK er en kraftig hoppe, med et rigtig godt fundament og vil være spændende at følge i sin udvikling. 

GENEROSA DRK 

Generosa DRK er resultatet af en kombination af to blodlinjer. På modersiden har Generosa DRK Yeguada Antoni og på fadersiden har hun det berømte Paco Marti blod.


Generosa DRK har til Damocha (DM) opnåede et resultat som Champion unghoppe, klassevinder og bedste bevægelse i år 2019, herudover har hun fået 23 og 24 point, samt ærespræmie på Roskilde Dyrskue. 


Generosa DRK er en ædel og feminin hoppe, med et godt fundament og bliver spændende at følge fremadrettet. 

AGATERA

Agatera er en klassisk hoppe, og en fantastisk stamhoppe, med gode solide blodlinjer fra Yeguada Militar. Yeguada Militar er det spanske militærs stutteri, der blev stiftet i 1847. Idag fungere stutteriet primært som gen-bank, for at sikre en bevarelse af den rene spanske hest. 


Agatera er efter en af de første viderekåret hingste i Spanien, og på modersiden brilliere champion hoppen Deseada LXXXI. 


Agatera er helt igennem en fantastisk hoppe, med et helt unikt temperament. Agatera har lært os at elske P.R.E. hopper!

 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes